ذهبي| لذيذة ; مقرمشة ; سهلة | البيتزا التركية باللحم [img3] https://e.top4top.net/p_720oywsy0.png[/img3][ALIGN=CENTER][TABLETEXT="width:100%;background-image:url('https://a.top4top.net/p_720rrfh22.png');"][CELL="filter:;"][ALIGN=center] https://c.top4top.net/p_720vc0uw4.png https://f.top4top.net/p_813s9sed1.jpg https://b.top4top.net/p_541h1a6u2.gif ياخي جمال مو طبيعي يا بنت لو تنورين القسم كل مرة ص1 ق1 :نوتيلا: بيتزا تركية باللحم لذييذة ومقرمشة تابعوا معنا الخطوات ^^ق1و1 https://d.top4top.net/p_7202z9md5.png للعجينة 400غ فرينة 2 خميرة الجافة 1 ملعقة صغيرة ملح 1 ملعقة صغيرة سكر 2 ملاعق كبيرة ياغورت طبيعي " زبادي " 50 مل زيت الزيتون 2 حبات بيض 50 مل حليب دافئ للحشو 250_300غ لحم مفروم (لحم بقرة او العجل ) 2_3 حبات طماطم ربطة بقدونس .ملح . فلفل اسود فلفل حار(إختياري ) بيض كامل (إختياري ) https://e.top4top.net/p_720qsv8j6.png تحضير العجينة نمزج خميرة مع حليب دافئ نتركها من 10 الى 15د ترتاح نضع فرينة في وعاء نضف ملح سكر وزيت زيتون والبيض وياغورت طبيعي واضافة خميرة مع حليب ونخلطهم مع بعض ق1 نضف حليب الدافئ من اجل عجن العجينة ونعجنها بالعجانة او اليد نضعها في وعاء ونغطها بغطاء شفاف او قطعة قماش لما ترتاح عجينة ويتضاعف حجمها (حوالي ساعة تقريبا) نخرج هواء العجينة من 1 د الى 2د ونعيد تغطيتها ونتركها ترتاح مرة اخرى ل 45 د تحضير الحشو نقطع بصل عن طريق خلاط مطحنة نضف طماطم وبقدونس وملح وفلفل اسود ونطح جيدا حتى نتحصل عل كورة التشكيل https://d.top4top.net/p_813ahq6h1.jpg نصع عجينة على سطح العمل مرشوشة بالفرينة نقطع عجينة الى 8 قطع متساوية https://e.top4top.net/p_813ofwvj2.jpg سطح كل عجينة الى 20_25 سم وعرض 10 سم https://f.top4top.net/p_813dxfyq3.jpg وضع ملعقتين كبيرتين من الحشو في وسط العجينة ونوزعها على كل وسط العجينة ق1و1 https://a.top4top.net/p_813w3wff4.jpg https://b.top4top.net/p_813lf04c5.jpg قرص كل جنبين مثل ماهو موضح في صورة نشكل 8 بيتزات ونضع ورق الزبدة او الفرينة في صينية ونضع في وسط كل حبة البيض و1ق1 https://c.top4top.net/p_813j9k766.jpg ثم ندهن بالبياض البيض كل حواف البيتزا ونسخن الفرن ل 200C° خبز لحم مفروم من 15 الى 20د حتى نتحصل على لون ذهبي رائع :ba: https://a.top4top.net/p_813bnm5q1.jpg https://c.top4top.net/p_813lyax11.jpg وشهية طيبة ^^ق1ق1 https://f.top4top.net/p_720gcfkt7.png [/ALIGN][/CELL][/TABLETEXT][/ALIGN][img3] https://d.top4top.net/p_720h5c100.png[/img3] |
|
https://b.top4top.net/p_541h1a6u2.gif اول ختم لك XD نور القسم دايما :نوتيلا: السلام عليكم ورحمه الله وبركاته كيفك رانيا يارب تبقي بأفضل حال و7 يعني الجواب باين من عنوانه عنوان يخلى اي حد يدخل التوبيكـ ده بالذات عشاق البيتزا اللى زيي :haha: انا عندي أختي فى البيت بتعمل بيتزا جميله اي نعم مش زي بتاعت المطاعم بس بتكون كويسه كل اسبوع كده ولا حاجه لينا أكله بيتزا من أيديها بستني اليوم ده بفارع الصبر والله ضحك1ضحك1 والله جعان وشوفت التوبيك بتاعك ده جعت اكتر مش عارف اقولك ايه :noo: أولا تنسيق جميل جدا جدا ،، أسلوب راقي موضوع كامل متكامل دئما مميزه بمواضعيك أتمنا دئما اشوفك منوره جميع الأقسام مستني كل جديدك ق1 |
ممممممم شكلا لذيذ كثييير يسلموو ع الوصفة |
https://f.top4top.net/p_795zn2l33.gif T A I F .... .... السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته كيوت4 كيفك فتاة ان شاء الله بألف خير كيوت4 مصدوم5 ياخي شهيتيني البيتزا شكلها مرة جميل وجديد علي احلى شئ الشرح بالصور ق1 اعتقد بجربه :5: تنسيقك جميل يا فتاو وعنوانك بسيط لما شفت اسمك مشعشع صرت هيك *-* تابعت بشمت وانا متعجبة من جمال موضوعك ق1 نوري دائما ق1 في امان الله و2 |
الساعة الآن 12:53 AM. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
شات الشلة
Powered by: vBulletin Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
جميع الحقوق محفوظة لعيون العرب
2003 - 2011